BFG-TRK-Bus-BL

MESTNI POTNIŠKI PROMET

City Clockers – Mestni prevozi

Svojo ročno uro uskladi z našim avtobusnim razporedom
Opremljen za mestno džunglo

Avtobusne pnevmatike BFGoodrich®  se nenehno, skozi celo leto, močno oprijemajo podlage. Pnevmatike z oznako M+S in 3PMSF so bile testirane in njihova zmogljivost je bila dokazana na norveških cestah, kar nam vliva gotovost in potnikom občutek varnosti. Namenska programska oprema v minutah obvešča glede stanja pnevmatik s pomočjo vgrajenega čipa RFiD, tako lahko vnaprej načrtujemo vzdrževalna dela in čimbolj zmanjšamo obdobja neaktivnosti. Zagotovljeno 100-% zadovoljstvo.

Zvišaj življenjsko obdobje pnevmatik, ne pa stroškov

Spoprimemo se s stroški za pnevmatike, na voljo je ponudba za 100-% obnovitev. Ohišja pnevmatik so dovolj vzdržljiva, da lahko avtobusne pnevmatike obnovimo v tovarnah Laurent Retread ali delavnicah Recamic, ko se te obrabijo. Poleg tega, da dobimo dobro vrednost za plačano ceno, je tako poskrbljeno tudi za našo varnost na vsakem dodatnem kilometru poti, ki jo prevozimo na avtobusnih progah.

Prisluhni ulici

Avtobusnim potnikom in ljudem na ulici koristi miren in tih mestni promet. Avtobusne gume, ki povzročajo manj hrupa, omogočajo lažje spremljanje dogajanja v okolici, prispevajo k voznemu udobju in so v skladu s predpisi o dopustni meji hrupnosti v večini mestnih središč.