BFG-TRK-Coach-BL

POTNIŠKI PROMET NA DOLGE PROGE

Medmestni avtobusi Intercity Raiders – Prevozne Storitve Na Dolge Proge

Potniki so naše največje bogastvo
Premagujemo razdalje med avtobusnimi postajami

Naši potniki so navdušeni nad svojimi potovanji do cilja, kakor tudi nad povratkom domov, ko lahko vsem pripovedujejo o svojih dogodivščinah. Pri avtobusnih prevozih dajemo prednost varnosti na cesti, ne glede na pogoje in izzive, s katerimi se spopadamo. Na osnovi številnih potovanj okoli sveta so se pnevmatike BFGoodrich® izkazale kot zanesljive. [zajamčeno 100-% zadovoljstvo.]

Povečati število potnikov, ne naših financ

V medmestnem, regionalnem in nacionalnem prevozu, kakor tudi pri šolskih izletih, morajo naše pnevmatike delovati ravno tako učinkovito kot naše finance, prispevati morajo k večjemu številu prevoženih kilometrov in varčnejši porabi goriva. Na družbo BFGoodrich® se zanašamo na osnovi njihov storitev 100-% obnovitve pnevmatik, saj nam naše pnevmatike obnovijo v tovarnah Laurent Retread ali v delavnicah Recamic, kar nam zagotavlja še večji obseg kontinentalnih prevozov.

Hitra pomoč

Nihče ne mara neprijetnih presenečenj, vendar ta se dogajajo. Zato nam gre bolje od rok, če smo pripravljeni na nepredvidljivo. Pomoč na cesti BFGoodrich® nam vedno stoji ob strani 24 na dan, 7 dni v tednu, da hitro nadaljujemo pot do našega cilja. Ohranjamo nadzor nad našimi potovanji, ne glede na to, kaj se zgodi.