BFG-TRK-Light truck-BL

DOSTAVA POŠILJK

Courier Kings – Dostava pošiljk

Več pošiljk kot ur v dnevu
Na hitri poti

Dostava pošiljk predstavlja velik izziv v boju proti času. Pnevmatike BFGoodrich® za dostavnik in 7,5-tonski tovornjak  so zares robustne, trpežne na udarce ob robnike, v primeru dela na cesti in ob prisotnosti udrtin. Peljemo se lahko od ene zadovoljne stranke do druge, ne da bi se bali zaradi okvare ali potrebnega postanka.

Neučinkovitost ni sprejemljiva

Pnevmatike BFGoodrich® zagotavljajo nizko stopnjo vozne hrupnosti, ko krmarimo po ozkih ulicah in smo na lovu za naslovi dostave. Poleg tega imajo nizko kotalno upornost, kar zmanjšuje skupno porabo goriva in izpuste CO2. Vsekakor to predstavlja boniteto tako za mestno vožnjo kot za dostavne storitve.

Na poti te lahko doleti dež ali sneg

Med dolgimi kilometri vožnje do cilja paketne dostave se zaustavimo in ponovno podamo na pot neštetokrat. Ker vemo, da se naše gume predrejo varno, nismo toliko obremenjeni. Označene kot M+S in 3PMSF ter testirane v zimskih voznih pogojih Severne Evrope, so se pnevmatike izkazale s svojimi lastnostmi oprijema mokre podlage, s katerimi kljubujejo neravnim cestiščem in težkim vremenskim pogojem.