MOJE PODROČJE AKTIVNOSTI

 

 

 


 

Vaše življenje na cesti je naporno. Dolge ure vožnje, menjava urnikov, težki vozni pogoji, zahtevne stranke ... Veste, za kaj gre, skozi to ste že šli. In všeč vam je. In poglejte, kdo se vam bo pridružil!
 

Pnevmatike BFGoodrich® za tovornjake in kamione so KONČNO prispele v Evropo.
 

Od leta 1914 dalje so se dirkalne pnevmatike BFGoodrich® s svojo zmogljivostjo izkazale v vseh večjih izzivih in na dirkalnih stezah, vključno s pokalom Baja 1000, svetovnim prvenstvom po državah (Cross-Country Rally World Cup) in dirko Dakar, pri čemer so v preteklih letih pripomogle k osvojitvi številnih pokalov in zmag.
 

Avtoprevozniki z različnim celin prisegajo na vzdržljivost pnevmatik. Ne glede na to, ali potujete na dolge proge, se potikate po ulicah mestnega vrveža ali garate po blatu in ledu, pnevmatike BFGoodrich® zagrizejo v teren in zanesljivo ohranjajo položaj tovornjaka in za zaveznika bi jih vzel vsak avtoprevoznik. Voznik težkega tovornjaka, voznik prekucnika, voznik avtobusa, voznik avtobusa na dolge proge in voznik dostavnika, na voljo imate pnevmatike za vsa področja aktivnosti in zmogljivostne zahteve. 
 

Zagrabi ključe. Čas je za hudo garanje. In za hudo akcijo!
 

Avtovleka Blue Sky
Zvito vprašanje: Si želiš voziti ali biti priklenjen na tleh? Enostavna odločitev! Pnevmatike BFGoodrich®  hudo garajo kot ti, prevažajo tvoj tovornjak na dolge proge in ti nudijo pravo vrednost za tvoj denar!
 

Zagrizeno v bistvo
Kdo se boji velikih, težkih tovorov? Večja gradbeniška dela predstavljajo pomembno in obsežno dejavnost v Evropi in nihče si ne more privoščiti neaktivnosti. Robustne pnevmatike, ki se dobro oprimejo skal, prahu in asfalta, te spremljajo po celem gradbišču, nepretrgoma dan za dnem.
 

Izbira najhitrejše poti
Hitro povej, kolikšna je tvoja varna zavorna razdalja ob dežju? Priznaj, ko imaš na tisoče (vsaj zdi se tako) pošiljk za dostavo in prevzem, bi včasih prijalo, da ... ne bi bilo nikogar na cesti! BFGoodrich® je tako kot vsi avtoprevozniki, zanesljiv, delaven in odporen, kar ti zagotavlja, da lahko urno delaš naprej.
 

Ni časa za postopanje
Odkod se je vzel tisti kolesar? Pnevmatike za avtobuse BFGoodrich® so tvoji tihi zavezniki, ki spremljajo potnike na varni vožnji, ko jih pelješ do želenega cilja. Dobro veš, da so pnevmatike tako zanesljive, ker te poseben program s pomočjo vgrajenega čipa RFiD obvesti o tem, kdaj je treba predvideti vzdrževanje. Tako lahko vso pozornost usmeriš na cesto.
 

Med potovanjem se spreminja okolje
Po kateri avtocesti se najraje voziš? Pnevmatike za avtobuse BFGoodrich® so tišje in potniki bodo zadovoljni zaradi njihove nizke kotalne hrupnosti, ki nežno uspava, zaupali bodo v varnost, vedoč, da bodo v nekaj urah prispeli na novo lokacijo.

NAJDI SVOJEGA TRGOVCA PNEVMATIK

BFGoodrich® zagotavlja oskrbo opreme za tvoj avtobus ali tovornjak ne glede na to, kje si. Tu hitro in enostavno poiščeš, kjer se nahaja tvoj trgovec gum!
Poišči me